Gott nytt år!!

Ja nu sitter man här igen då efter en hel vecka i Värmland. Jag kan tala om att julen har varit underbar på alla sätt och vis!! Linnéa fick många julklappar bl.a en jätte fin lampa och massa kläder och jag och David är super nöjda med det vi fick!! Det kunde inte har varit bättre, saknar redan Värmland, men jag funderar på att åka ner när jag fyller år i slutet av Januari eller kanske börjar på februari!! Aja, det märks hur det bli!! Ne nu ska jag sätta mig på golvet en stund och leka med Linnéa! Detta är det sista inlägget för år 2009 sen heter det 2010 =)=), så jag vill önska er ett riktig GOTT NYTT ÅR!!!! Var rädda om er alla bloggläsare!!

GOTT NYTT ÅR!!!!!!

23 December!

Idag är det  den 23 December och dagen före julafton och jag håller på plockar och packar!! Ska åka ner till Värmland i eftermiddag, vi ska vara där och fira jul denna gång!! Vi gör liksom varannat år här (ljusdal) och varannat år i Värmland. Jag tycker det är perfekt!! Och äntligen får vi en vit jul, extra mysig =) . Detta är den första julen som föräldrer, det känns så speciellt. Men visst Linnéa är för liten för att fatta vad jul är, men jag tycker det bara kännns så mysigt och speciellt!!!
Så som sagt, så håller jag på fixar och donar det sista, bäst och passa på när Linnéa sover. Så detta inlägg kommer inte bli så värst långt, har liksom inte tid just nu!! Men jag vill önska er alla en riktigt GOD JUL!!



GOD JUL!

Ha en underbar jul!!

3 dagar kvar till julafton

Ja, nu är det bara 3 dagar kvar till julafton =). Fasiken vad detta år har gått fort då, det har bara fluigt fram i raket fart ju!! Idag, har det mer eller mindre iaf snöat hela dagen.. Jag älskar snö men nu tycker jag att det är lagomt mycke snö ute så nu behöver det inte komma nå mer.. Hoppas det bli nå slalomåkning denna vinter, det vore grymt kul.. Längesen jag åkte nu =)
Ne usch jag vet inte vad jag ska skriva, kommer inte på nå direkt.. Aja jag tror det får räcka för denna gång.. Ha en trevlig dag!!



Mammas och pappas lilla älskling för ca 7½ månad sen =)

Ha en underbar kväll!!

Trött =(

Usch idag är det en sån där dag då man skulle helst vilja ligga i sängen och bara sova!! Är så grymt trött, men det har rätt till och vara när man har haft mer eller mindre en sömnlös natt. Linnéa har varit jätte gnällig inatt, hon har liksom inte orka sova!! Tror hon har haft ont i magen och lite känningar av tanden som är på g, stackars liten =(. Så denna natt som kommer så hoppas jag på att man får sova, annars så blir det kämpigt!!
Ååh idag är det riktigt vinterväder, solen skiner, det är kallt och mycke snö!! Detta gillar jag grymt mycket  =) . Fast det är ändå lite synd att det liite för kallt för att ta med Linnéa ut på en pulkatur, kanske blir en tur i barnvagnen istället om man bäddar ner henner ordentligen. Myspys!
Ne nu ska jag gå och se vad hon gör, hör att hon sitter och klagar =) . Ha en skönt vinterdag!!


Detta kort är taget i Februari i år! Mycket snö var det då..

Ha en underbar dag!!

BVC idag!!

Idag ska jag till BVC med Linnéa, hon ska på 8 månaderskontrollen (fast hon blir 8 månader den 30 december), de ska mäta henne, väga henne och sen ska vi träffa tandhyginisten! Ska bli så roligt och se hur mycket hon väger nu och hur lång hon är.. Mammas och pappas lilla tjockis =)
Idag är det en såndär dag då man är helt jä*la trött. Man skulle kunna sova hela dagen om det gick, men nu kan man ju inte det, har ju en liten dotter att ta hand om!! Nu är det bara 10 dagar kavr till julafton, shit vad fort det har gått egentligen!! Snart är det ett nytt år också, niiice!! Hmm undra vad man ska göra på nyår då? Det enda jag vet är att vi kommer vara hemma i Ljusdal då. Kanske ska ta och planera lite! Aja, det blir nog bra till slut!!
nej, nu ska jag gå och hänga lite tvätt, sen lasta in barnvagnen i bilen och sätta i kupévärmaren så det hinner och bli lite varmt innan vi ska åka!! Ha en skön dag!!



Linnéa är en glad tjej =)

Ha en bra dag!!

Bra dag!!

Idag har jag varit duktig.. Jag har fixat klart mer eller mindre alla julklappar, har bara 1 kvar med den får jag ta liite längre fram.. Vi har satt upp julgranen också (ja jag vet att många tycker det är lite tidigt) men den får jag klä imorgon eller nå, är ganska trött nu. Me som sagt jag känner mig väldigt duktig faktiskt.. Med tanke på att min dag börja redan kl 06.15 i morse =) . Jag skulle ha bakat pepparkakor idag men det har jag inte hunnit med, får kanske göra det imorgon eller under veckan!! Aja, jag funderar på att besöka john-blund, det vore så grymt skönt nu!! Imorgon blir det tidigt igen, för det är det ju Lucia kl 07.00, då ska jag myspysa framför tvn med varm choklad och lussebulle.. Muma!! Ne nu ska jag soova!! Godnatt och sov gott!! Här kommer en liten jul bild =)


Mammas och pappas lilla tomtenissa!!

Godnatt på er gott folk!!

Äntligen helg =)

Äntligen är det helg!! Under helgen ska jag börja slå in juklapparna så det är färdigt. Så man slipper och göra det i sista sekund!! Sen kanske man skulle ta och skriva lite julkort också så man hinner och skicka dem i tid =) . Och baka pepparkakor kanske man skulle ta och gör med, om orken finns! Aja det finns lite att göra i helgen iaf.. =) . Idag är det 13 dagar kvar till julafton, hoppas det kan komma lite snö innan jul då.. Vore tråkigt att få en grön jul!! Aja, man får väl hoppas att vädergudarna hör våra böner om SNÖ.. Tänk er att det redan är Lucia på söndag, shit vad tiden har gått fort!! Ne nu ska jag gå och ta Linnéa som sitter på golvet och har tråkigt. Ha en trevlig afton/kväll!!



Ha en trevlig kväll!!

Tand på g?!! Snart jul..

Usch vad dålig man är på och uppdatera då, aja det blir så när man massa annat och göra! Snart är det julafton, det ska bli mysigt, denna jul kommer jag och min lilla familj tillbringa hemma i värmland hos mor och far och syskon m. familj! Som sagt det ska bli mysigt!! Det enda som fattas nu är SNÖ!! Vill ha snö när det ska vara jul då blir det extra mysigt.
Aja från det ena till det andra, Linnéa börjar få en tand, för känner man i hennes mun så känner man nåt som sticks lite =) , våran lilla tjej börjar bli stor! Hmm, ja jag har inte så mycket mer att skriva just nu!! Men ni får ha en skön dag..



Ha en underbar dag!!

RSS 2.0