Saknaden är enorm =´(

Älskade svärmor, saknaden efter dig är enormt stor. Du har verkligen lämnat ett tomrum efter dig, men du kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan! Livet är så orättvist, du hade fått kunna levt i många år till. Vi vet att du har det bra där du är nu, du sitter på ett moln och tittar på oss.. Du är våran ängel, våran skyddsängel! Du ska bara veta hur älskad och saknad du är av oss alla. Jag vet att du hade så gärna vilja vart med på Linnéas 1 års dag, men så blev det aldrig.. Ibland känns det som om det är en hemsk mardröm men tyvärr så är det sant att du inte finns bland oss längre =( . Vi vill bara att det ska bli som förut, snälla kom tillbaka det är det enda vi vill! Önskar att man kunde vrida tillbaka tiden lite... Men går ju tyvärr inte, man får ta en dag i taget och acceptera att det är som det är. Det har gått 3 dagar (25 Mars) sen du lämnade oss och känns det bara så overkligt. Sov gott älskade svärmor, så ses vi igen i Nangijala!

*Till min älskade Svärmor! Din blick har slocknat, din röst har tystnat. Stilla vilar handen efter årens flit. Kvar finns minnen av den tid som varit. Borta är kampen, mödan och slit. Tack för de minnen som du givit mig, tider av sorg, tider av skratt. Jag skall dem bevara djupt i mitt hjärta. De är livets största skatt! Jag saknar dig så oerhört mycket, men du kommer för alltid leva kvar i mitt hjärta! RIP*




Äntligen vår?!

Vilket underbart väder det är då, äntligen är våren påväg =) . Det är något man gillar nu när det har varit ganska jobbigt ett tag. Solen får en att må bra, så bra som det kan bli just nu! Idag var jag och Linnéa över till svärfar/farfar en sväng, vi fika och satt och prata lite. Det var så trevligt så. När jag ändå var där så hälsade jag på små valpisarna också, det är bara 2 st kvar nu (se bild).. Gullepluttar..
Nu är det inte länge kvar till Linnéa blir stora damen (30 April), vettetusan vart detta år har tagit vägen. Tycker tiden rusar fram i raket fart. Ibland vill jag bara stanna upp tiden lite, men det går ju inte. Linnéa har börjar säga några ord som t.ex "Mamma", "Pappa", "ajaj", "hej". Det kommer nya ord nästan varje dag =) , Mammas och pappas älskling!
Ne nu ska jag gå och göra nå nyttigt än o sitta framför datorn och lata (fast det är ganska skönt det med ibland, att vara lat också, hihi). Här kommer det några nya bilder på Linnéa!






Ha en underbar afton/kväll!!

RSS 2.0