Ny vagn åt lillsessan <3

Igår fick vi den nya vagnen, och jag är jätte nöjd med den. Fast Linnéa är lite tveksam om vad hon ska tycka om den, men jag tror hon kommer gilla den när vi väl börja använda den. Funderar på att ta liten promenad med den sen, beror på hur Linnéa är. Just nu sover hon så jag får vänta med promenaden tills hon har vaknat igen. Leveransen på vagnen gick på 1 dag, så det är ju jätte bra! Jag som hade räknat med att den skulle komma på typ Fredag eller nå, skönt att det gick så fort att få den. Nu kan äntligen gå ut på promenader igen, lite svårt och göra det när man inte har nån vagn att ha henne i =).
Ne nu ska jag gå och plocka lite, bäst och passa på medans lillsessan sover. Men jag sätter in en bild på vagnen så nu får se hur den ser ut =)=)



Ha en underbar dag!!

Nya bilder på Linnéa

Jag tänkte lägga in några nya blider på Linnéa =)







Ha en underbar kväll..

Hmm... Snart så..

Fyyy f*n säger jag bara. Jag är så fruktansvärt trött på att gå och ha ont i rygg och nacke var och varannan dag. Vette tusan vad det är för fel förutom min skolios förstås. Det kanske är det som spökar, men som tur är ska jag till läkaren den 18 Feb och då ska jag prata med honom, och reda ut det på nytt så jag kan få svart på vitt och visa för AF i senare tillfälle. Jag vill nån gång kunna säga " Åh idag har jag inte ont i rygg och nacke, ååh vad skönt", eller ja, ni kanske förstår vad jag menar?! Aja hursomhelst, just nu ligger Linnéa och tar sig en eftermiddags lur, och jag sitter vid datorn och tar det lugnt.
Linnéa och jag var ute en sväng förut så hon fick åka lite pulka, det var bara så skönt att få frisk luft, var ju knappt ute igår eftersom det blåste och snöa ganska rejält.
Just nu känns våren väääldigt långt borta =/ men när snön väl smälter så går det fort tills det är vår och sommar, sååå skönt så!
Ne nu ska jag gå och plocka undan lite leksaker, och göra iordning vagnen så den är fin och fräsch imorgon. Ska bli så grymt spännande och se hur det slutar imorgon, om jag har tur så blir det super bra och jag får som jag vill =). Så ja, det är bara hålla tummarna!! Men ha en underbar afton/kväll mina kära läsare...

En fin sommar bild, något man längtar till!!




Nu vill jag ha vår!!

Näää nu får ta och bli vår och sommar. Är så grymt trött på all snö nu!! Och det bara kommer mer och mer, suck!! Linnéa har börjat säga "hej" eller "he" och "ma-ma" och "ba-pa" , hon börjar bli en stor tjej nu, snart 1 år.. Usch vad tiden rusar fram, ibland vill bara göra så tiden går lite långsammare.. Just nu är Linnéa på gnäll humör, hon är trött och längtar efter pappa =). Ne nu ska jag ta gnällspiken, men ni får ha en underbar kväll!!



RSS 2.0