Linnéa 1 år 30/4-10

Idag fyller vår älskade Linnéa 1 år, shit alltså vad tiden har gått fort.. Tänk att hon redan är 1 år, ett helt år sedan hon föddes.. Mammas och pappas älskling!
Just nu är Linnéa på dagis så jag ska passa på och städa lite, för imorgon kommer det gäster. Ska bli så kul! Det finns en sak jag önskar, att min älskade svärmor, Linnéas farmor skulle få uppleva Linnéas 1 årsdag, men så blev det aldrig, du som hade sett så mycket framemot hennes stora dag! Men jag vet att du finns bland oss, du är våran ängel. Och kommer nu och förevigt finnas i våran hjärtan!
Nä nu msåte jag ta tag i städandet så det blir klart nån gång =) . Men jag hoppas ni får en underbar valborg..
För det ska vi ha =)=)



30 April 2009, Linnéa nån minut gammal...                         .. Linnéa 1 år senare, stora tjejen!

Dagis....

Hej hopp nu är jag tillbaka...igen =) . Se om jag har nå intressant att skriva om då?? Hmm..aja det märks väl =) .
I måndags börja vi att skola in Linnéa på dagis, och det går hur bra som helst. Idag var hon där själv ca 1 timme och ja hon var hur duktigt som helst, hon var inge ledsen eller nå.. Jag är så stolt över våran solstråle. Det märks att hon trivs bra på dagis och det är väl tur, det hade nog varit ganska jobbigt om hon inte trivdes.. Imorgon ska hon få vara på dagis själv igen, för då ska jag och älskling på begravning. Ta ett sista farväl av min älskade svärmor! Så då ska Linnéa som sagt få vara på dagis en liten stund. Ja nu är det inte länge kvar tills jag börjar jobba, känns ganska spännande.. Dock ser jag inte framemot att pendla varje dag, men vafan det får la gå.. Ska bli skönt att få komma ut och göra nå annat än och sitta hemma och uggla =) .
Ne nu ska gå och göra lite nytta här hemma innan Linnéa vaknar!! Men ni får ha en underbar dag..


Äntligen!!!

Urk, jag har verkligen inget att skriva om känns det som, har verkligen bloggtorka och verkar inte ge med sig heller.. Aja, jag får väl hoppas att det släpper nån gång annars så vore det väl trist.. =)

Ååh, mammas och pappas lillhjärta ska börja dagis, den 19 April börjar vi med inskolningen, ska bli så spännande! Hon börjar bli stora damen ju =) . Hoppas det går jätte bra så jag kan ha henne där när vi ska ta ett
sista farväl av min djupt älskade svärmor, inte för att Linnéa förstår så mycket av vad en bergravning är men jag själv känner att jag skulle få behöva vara själv just då! Och sen är det bra för Linnéa att vara med andra också, leka och ha kul! Jag tror hon kommer tycka det är kul på dagis =) .

Den 3 Maj börjar jag jobba, och det ska bli så otrolig skönt. Jag som har längtat efter att få arbeta. Speciellt efter att ha gått hemma i 1 år. I början tyckte jag det var skönt och vara hemma, slippa gå upp på morgonen och så men nu känner jag att det ska bli så otroligt skönt att få göra nå annat än och bara gå hemma. Och jag tror Linnéa kommer tycka det ska bli spännande att börja på dagis, men till en början så kommer det nog va lite kämpigt. Men så är det nog för de flesta skulle jag tro, att barnen blir ledsen och så när man lämnar dom de första gångerna! ne, nu ska jag äta lite frukost! Men ni får ha en underbar dag..




RSS 2.0