Slaget vid tomtens verkstad

Det var en tomte som önskade sig kalsonger i julklapp, en av nissarna berättade för honom att han minsann önskade sig strumpor och T-shirts med. Men tomtens brorsa Orvar önskade sig en ficklampa mer allt annat. Det hela eskalerade till en fejd där somliga nissar började kasta barnens julklappar på varandra och det flög allt från iPod Touch'ar till snygga tavlor kors och tvärs i rummet.
Några av nissarna hade snygga tröjor på sig med och nya mobiltelefoner i sina nya byxor.
En av de stackars krakarna hade bara nya långkalsonger på sig.
Plötsligt bröts fajten av att tomtemor spelade Xbox spelet Need for speed undercover och alla nissarna skrek av glädje eftersom det nu alltså var fritt fram att kolla på den nya Arn filmen "riket vid vägens slut" eller den nya "Hamilton boxen" på Dvd.
Men Tomtens lille syrra var helt enkelt inte där eftersom hon satt och beundrade den nya lampan på baksidan som lös upp tomtens Carport med gräsmatta. (helt orelevant hur den såg ut)
Men det hela fick ett lyckligt slut eftersom tomt ens nya kylskåp eller spisfläkt kördes dit av Schenker.
Men schenker hade även med sin lastbil något som heter Ecofan och är en fläkt som ställs på spisen. (info fanns på nätet)
Annars så har detta inte relevans eftersom Tomtefar ska få påökning i vår och han tyckte inte att det behöver så mycket fantasi för att fatta vad som behövdes att köpa in för det.

Mvh
David


Kommentarer
Postat av: Sister

Det var en av de roligaste formerna av önskelista som jag har läst:-) Snyggt jobbat!

2008-12-04 @ 08:31:15
Postat av: Laila

Kul önskelista.

Jag visste inte att du var så bra på att skriva sagor och berättelser. Jag är imponerad.

2008-12-04 @ 22:51:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0