Flyktingar och Uffepuff

Var till AF idag, gick kanon. annars så var vi o kollade på vad som var kvar av ljusbutiken, lr snarare vad som en gång var. det var verkligen inget kvar alls.
Vi har beställt en tvättmaskin som kommer i veckan, äntligen säger jag ;-)

Nåja annars så fick vi besök av en baltisk flykting som tiggde mat och husrum, vi var tveksam till detta benrangels kvidanden och gnällanden. När han/hon/den/det släppte en rökare så ringde vi KGB som kom och hämtade hem flyktingen eftersom det stank av Tjernobyl radioaktivitet..

    
  Flyktingen                               nersvärtad av fjärten

Nåja jag hittade några bilder på Uffe och här kommer en liten tribut till hans ära eftersom han är så cool och har pondus som ingen annan.

Uffe liten      uffe lipar
    Uffe 12 veckor                     Uffe stor och lipande  ;-)


ha det gött alle sammans

Kejsar David af Svender

Kommentarer
Postat av: Carro eran härskarinna vem annars?

Hahahahaha!! Ja du den där flyktingen va här å stal en jävla massa strumpor av mej innan han drog uppåt i landet.. Tyvärr så hade jag en strumpa som eran adress stod på å de va olyckligtvis den han också stal:P hahaha

2008-11-17 @ 21:50:30
Postat av: Göran

Hej! Har haft upptagen helg och inte läst er blogg på några dagar. Men det är roligt att bli uppdaterad! 1. Fina dörrar. Hallen ser ju väldigt annorlunda ut nu. 2. Shit vad dramatiskt med ljustorget. Att sluta sin praktik på det där sättet måste vara ovanligt. Måste rusa nu. Hörs!

2008-11-18 @ 10:54:56
Postat av: Rikard

hahaha! Vet inte vad jag garvar mest åt...bilderna eller historien eller Carros kommentar :)

2008-11-18 @ 19:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0